Κέρκυρα: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη – Δράση ευαισθητοποίησης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων,  κ. Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά  διοργανώνουν δράση δρόμου εθελοντικής αιμοδοσίας με παράλληλες δράσεις τη δωρεάν μέτρηση αρτηριακής πίεσης και σακχάρου σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κέρκυρας, την  1η ΤΟ.Μ.Υ Κέρκυρας, το Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας, το Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας, το Σύλλογο Μεσογειακής Αναιμίας Κέρκυρας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022,  από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Κέρκυρας)  τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι  στην πανδημία  covid 19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ. 

Η δράση δρόμου –αιμοδοσία στέλνει το μήνυμα «Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ…» και έχει σκοπό να προσελκύσει νέους εθελοντές αιμοδότες, να ενισχύσει το αίσθημα της ατομικής-κοινωνικής ευθύνης και να αναδείξει την αιμοδοσία ως μια έμπρακτη πράξη υψίστης κοινωνικής αλληλεγγύης, ανιδιοτέλειας και αγάπης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος