Ομαλά και χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Κέρκυρα μέχρι αυτή την ώρα αν και σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν έχουν προσέλθει όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.
Η προσελευση του κόσμου κινείται σε χαμηλά μέχρι στιγμής επίπεδα ενώ το μεσημέρι σε εκλογικό τμήμα της παλιάς πολης της κέρκυρας 95χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο να ψηφίσει καθώς επιθυμούσε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.
Τα πρώτα αποτελέσματα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Κ. Ζορμπά, αναμένονται να ανακοινωθούν έως τις 8 και μισή το βράδυ, ενώ στο ισόγειο της ΠΕ Κέρκυρας έχει στηθεί το κέντρο τύπου για την μετάδοση των αποτελεσμάτων .
Στο μεταξύ σύμφωνα με την ενημέρωση του γ.γ. του Υπουργείου Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκη από τα χαμηλότερα ποσοστά συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία παρουσιάζουν η Κεφαλονιά και η Λευκάδα
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος