Κέρκυρα: Οι Νομαρχιακές ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση μομφής και ψηφοδέλτια

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση μετά την κατάθεση πρότασης μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης με αφορμή  τις υποκλοπές.

“Στόχος είναι να αναδειχθεί το σύνολο της κυβερνητικής αυθαιρεσίας”, αναφέρει ο Συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μωραϊτης, επισημαίνοντας τα ευρήματα υποκλοπής πολιτικών και στρατιωτικών στόχων όπως αυτά καταγράφονται στην επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Στέλιου Ράμφου. Ο κ. Μωραϊτης ανέφερε ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής.

“Η ΑΔΑΕ δεν έχει ανεξάρτητα από την επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ μέλη”, απαντά ο πρόεδρος της Ν.Ε. της ΝΔ Σπύρος Παντελιός. Απ’ την άλλη, όπως επισημαίνει, “δουλειά της ΕΥΠ είναι να κάνει επισυνδέσεις”.  Ο κ. Παντελιός ανέφερε ότι “η παγιωμένη διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του κόσμου στη ΝΔ, εμπιστοσύνη  η οποία θα καταγραφεί κατά τη διάρκεια των δύο εκλογικών αναμετρήσεων”.

Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται να ανακοινωθούν οι συνθέσεις των ψηφοδελτίων σε αρκετά κόμματα. Για “πληθώρα υποψηφίων που δημιουργούν συνθήκες πίεσης στη διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Κέρκυρα”, κάνει λόγο ο κ. Παντελιός, ο οποίος μίλησε πρόσφατα με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη. “Στις επόμενες εβδομάδες το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ” αναφέρει ο κ. Μωραϊτης, ο οποίος ανέφερε ότι η Ν.Ε. του κόμματος καταρτίζει ήδη τον κατάλογο των ατόμων που θα στηρίξουν στην Κέρκυρα την εκλογική διαδικασία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος