Κέρκυρα: Όγδοος στον κόσμο στο ice swimming ο Χάρης Θεοδόσης

Την όγδοη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία σε παγκόσμιο επίπεδο, έλαβε ο κερκυραίος αθλητής Χάρης Θεοδόσης, μοναδικός Έλληνας που συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ice swimming που πραγματοποιήθηκε 3-7 Φεβρουαρίου στο  Głogów της Πολωνίας.

Κέρκυρα: Όγδοος στον κόσμο στο ice swimming ο Χάρης Θεοδόσης

Ο Χάρης κατάφερε να πάρει τρεις προκρίσεις στα 500 μέτρα με χρόνο 8’:38’’, στον επίπονο αγώνισμα του ενός χιλιομέτρου που έμεινε στο νερό 18’:34’’ ενώ στα 50 μέτρα ελεύθερο πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ. Ο κερκυραίος αθλητής με την ταπεινότητα που τον χαρακτηρίζει, περιέγραψε στην ΕΡΤ τις ξεχωριστές εμπειρίες που έζησε στην Πολωνία, καταφέρνοντας μετά από ελάχιστες προπονήσεις να φέρει εις πέρας τα επικίνδυνα αυτά αγωνίσματα, πλασαριζόμενος μάλιστα στις πρώτες θέσεις. Συγκινητική εξάλλου ήταν η αντίδραση των πολωνών που έβλεπαν έναν μεσογειακό αθλητή να αγωνίζεται στο ice swimming αλλά και των ελάχιστων Ελλήνων της περιοχής που έσπευσαν να ενισχύσουν την συμμετοχή του, κρατώντας Ελληνικές σημαίες.

Οι χρόνοι που έπιασε ο Χάρης Θεοδόσης, του δίνουν τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα ice swimming στις Γαλλικές Άλπεις ενώ ήδη έχει κληθεί σε τρία διεθνή κύπελα από τον ερχόμενο Νοέμβριο και μετά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος