Κέρκυρα: Μια αυτοκτονία και ένας πνιγμός σήμερα στο ΝΑΟΚ

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα, Κυριακή, στην περιοχή του ΝΑΟΚ με διαφορά ολίγων ωρών.
Το πρωί κατά τις 10.00 ανασύρθηκε από τη θάλασσα νεκρός ένας άνδρας περίπου 70 ετών. Οι άνθρωποι που ήταν στα παρακείμενα σκάφη και ειδοποίησαν το Λιμενικό, στελέχη του οποίου αναζητούν την ταυτότητα του θύματος. Προς το παρόν από τη φωτογραφία που έδειξαν στους λουόμενους, οι οποίοι ήταν όλοι σοκαρισμένοι, κανείς δεν αναγνώρισε τον ασπρομάλλη νεκρό απλά είπαν ότι τον έχουν ξαναδεί. Οι άνδρες και γυναίκες του λιμενικού δεν βρήκαν από που ξεκίνησε και αν υπάρχουν τα προσωπικά του αντικείμενα, παρ’ ότι έψαξαν στο ΝΑΟΚ και σε όλες τις κοντινές παραλίες.

Οι ήδη σοκαρισμένοι λουόμενοι στην παραλία του ΝΑΟΚ, κατά τις 12 παρά 10 άκουσαν ένα έντονο θόρυβο και συνειδητοποίησαν ότι έπεσε μια γυναίκα από το γνωστό σημείο των αυτοκτονιών του τείχους του ΝΑΟΚ. Το άψυχο πτώμα της γυναίκας έπεσε ανάμεσα στις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες. Η γυναίκα ήταν πάνω από 50 ετών και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστή στις αρχές η ταυτότητα της.
Από την έρευνα των αρχών αναμένεται να διευκρινιστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία. Για τα δύο συμβάντα προσέτρεξαν άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του λιμενικού και του ΕΚΑΒ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος