Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της διεξαγωγής του Corfu Challenge εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Γουβιών Σπύρος Σγούρος. Ο κ. Σγούρος ανέφερε ότι αγωνιστικά η διοργάνωση εστέφη με μεγάλη επιτυχία, το άνεμος ευνόησε τα σκάφη, υπήρξαν καθημερινά εκδηλώσεις για τα πληρώματα, τους ξεχωριστούς ιδιοκτήτες των σκαφών αλλά και τους εθελοντές. Είναι χαρακτηριστική η ικανοποίηση όλων από τις κερκυραϊκές γεύσεις που δοκίμασαν κατά την παραμονή τους στο νησί μας αλλά και από τη γενικότερη φιλοξενία που έτυχαν στο νησί μας.
Μεγάλη υπήρξε και η δημοσιότητα για την Κέρκυρα και την Ελλάδα αφού μεγάλα δίκτυα και site έκαναν εκτεταμένες αναφορές στους αγώνες.
Στόχος πλέον η παρουσίαση των σκαφών αυτών σε τακτικά χρονικά διαστήματα, σε θεσμοθετημένους αγώνες στο καλαντάρι των σκαφών MAXI72
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος