Κέρκυρα: Με ιστορικό χαμηλό σε καμένες εκτάσεις αποχαιρετά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας, ο μέχρι πρότινος διοικητής της, Νίκος Κόλλας

Με έναν μίνι απολογισμό αποχαιρετά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας, ο μέχρι πρότινος διοικητής της Νίκος Κόλλας, που με τις πρόσφατες κρίσεις στην Πυροσβεστική, αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Αρχιπυράρχου.

Όπως ο ίδιος αναφέρει, τα τελευταία δυο χρόνια που υπηρετούσε το Σώμα από τη θέση του Διοικητή  της Π.Υ. Κέρκυρας, «καταγράφηκε “ιστορικό χαμηλό  όλων των εποχών σε καμένες εκτάσεις με ελάχιστες  ζημιές (καμένα μόνο ξηρά  χόρτα) κατά την αντιπυρική περίοδο, επίτευγμα το  οποίο είναι αποτέλεσμα  συνεργασίας όλων των συναρμόδιων φορέων αλλά  και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, στις δε πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν το νησί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους συμπολίτες μας για την  επιχειρησιακή της αποτελεσματικότητα, κάτι για  το οποίο είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος