Κέρκυρα: Λειτουργούν πάλι, οι ανακαινισμένοι χώροι του ΚΑΠΗ

ΤΑ εγκαίνια του νέου, πλήρως ανακαινισμένου χώρου που στεγάζει το ΚΑΠΗ στην οδό Ακαδημίας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 6/2 η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Κέρκυρα: Λειτουργούν πάλι, οι ανακαινισμένοι χώροι του ΚΑΠΗ

Ο χώρος άλλαξε κυριολεκτικά όψη, οι εργασίες ανακατασκευής και ανακαίνισης έγιναν με ίδιους πόρους του Δήμου, ύψους 50.000 ευρώ, μέσω του ΣΥΚΟΙΠΑ και περιλαμβάνουν:

-Αλλαγή ηλεκτρολογικού, μηχανολογικού και υδραυλικού εξοπλισμού.

-Εγκατάσταση πυρασφάλειας.

-Προμήθεια νέου εξοπλισμού για το φυσικοθεραπευτήριο. 

-Εργασίες ελαιοχρωματισμών, συντήρησης και ανακαίνισης των εσωτερικών χώρων.

-Πλήρη ανακατασκευή της κουζίνας-κυλικείου.

-Εργασίες ανάπλασης και εξωραϊσμού του αύλειου χώρου.

Κέρκυρα: Λειτουργούν πάλι, οι ανακαινισμένοι χώροι του ΚΑΠΗ

Όπως τόνισε η Δήμαρχος, μετά από 2,5 χρόνια λόγω της πανδημίας, το ΚΑΠΗ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους πολίτες που αναζητούν συντροφικότητα, δραστηριότητες που γεμίζουν τη ζωή τους. Γιατί δικαίωμα στη χαρά, στη ζωή και στη συντροφικότητα έχουν όλοι. Μάλιστα υπάρχει ήδη πληθώρα αιτήσεων από ηλικιωμένους και ηλικιωμένες που θέλουν να γίνουν μέλη του ΚΑΠΗ

Η Δήμαρχος πραγματοποιώντας τα εγκαίνια, δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα στηρίξει τις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ και τη λειτουργία του, ευχόμενη παράλληλα υγεία και χαρά σε όλους. Ευχαρίστησε επίσης την Πρόεδρο, τα μέλη και τους εργαζόμενους του ΣΥΚΟΙΠΑ για το ενδιαφέρον και τη συμβολή τους. 

 «Απαντάμε με έργα. Έργα που έχουν ως άμεσα ωφελούμενους τους συνανθρώπους μας και τους συμπολίτες μας. Η Κέρκυρα απέκτησε έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο που δίνει χαρά στους ηλικιωμένους συνδημότες μας, μετατρέπεται σε ένα χώρο ζωής, ψυχαγωγίας, φιλίας και δημιουργικότητας.» τόνισε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου. 

Στην τελετή των εγκαινίων όπου έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ, παρευρέθηκε η Πρόεδρος του ΣΥΠΟΙΚΑ κ. Μαρία Ζερβού, η Αντιπεριφερειάρχης Μελίτα Ανδριώτη, ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Έργου, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Χάρης Γιώτης, ο Πρ. του ΣΥΠΑΠ Σπ. Μωραϊτης, ο Αντιδήμαρχος Υγείας Σπ. Πουλής, μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΚΟΙΠΑ καθώς και εργαζόμενοι στον Οργανισμό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος