Η Λέσχη Αρχιμαγείρων εγκαινιάζοντας μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, με σκοπό την ανάδειξη και την βελτίωση της γαστρονομίας του νησιού μας, πραγματοποίησε 2ήμερο Μaster Class με θέμα: «Θαλασσινά στην ελληνική δημιουργική κουζίνα» με τη συμμετοχή του βραβευμένου Σεφ, Λευτέρη Λαζάρου.
Ο κ. Λαζάρου, πολυβραβευμένος έλληνας σεφ τόνισε την ανάγκη ανάδειξης των τοπικών προϊόντων στα εστιατόρια αλλά και τις τουριστικές μονάδες επισημαίνοντας ότι η ποιότητα θα πρέπει να αποτελεί τη βάση των ενεργειών όλων. Ο ελληνικός τουρισμός, επισήμανε, θα πρέπει να λειτουργεί εκλεπτυσμένα και η ελληνική κουζίνα μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος