Κέρκυρα: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Τον ερχόμενο Νοέμβριο ξεκινούν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, η οποία πραγματεύεται την ζωή του ομώνυμου θρυλικού πολιτικού, μετά από πολλές αναβολές.  

Στις 27 Σεπτεμβρίου, ακριβώς 192 χρόνια από την δολοφονία του Κερκυραίου πολιτικού, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής υπέγραψε συμφωνία με την COB Advisors για την εύρεση χρηματοδότησης.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής δήλωσε: «Εάν η Ελλάδα θέλει να έχει ισχυρή παρουσία στο μέλλον, θα πρέπει οι άνθρωποι του χρήματος να συμπορεύονται με τους ανθρώπους του πνεύματος, ώστε χέρι-χέρι η Ελλάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά τόσο στις ψυχές των συμπατριωτών μας όσο και στην παγκόσμια κοινότητα μέσω της στήριξης των Ελλήνων επιχειρηματιών αλλά και μέσω της ανάδειξης του Ελληνικού πολιτισμού. Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ανάπτυξη τριών πολιτισμών : του μινωικού, του αρχαίου ελληνικού και του βυζαντινού.
Η συνεργασία μας με την COB Αdvisors αποσκοπεί στην επίτευξη στρατηγικών συμφωνιών για την προώθηση της ταινίας στο εξωτερικό, αλλά και την επιτυχή προβολή της σε κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος