Την έναρξη της 4ης φάσης των εργασιών αναμόρφωσης και ανακατασκευής διαδρόμων σε περιφερειακά αεροδρόμια, ανάμεσα τους και το Ιωάννης Καποδίστριας, ανακοίνωσε η Fraport Greece. Εργασίες που για να πραγματοποιηθούν αναστέλλεται η λειτουργία των συγκεκριμένων αεροδρομίων για ένα χρονικό διάστημα.
Συγκεκριμένα το αεροδρόμιο της Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας» αναστέλλει την λειτουργία του από τις 12 Ιανουαρίου έως τις 26 Ιανουαρίου του 2026.
Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της αναστολής, τυχόν πτήσεις επείγοντος χαρακτήρα (αεροδιακομιδές, πτήσεις έρευνας και διάσωσης, πυρόσβεσης, ανθρωπιστικές, κρατικές και λοιπές πτήσεις εθνικού χαρακτήρα), θα είναι δυνατό να πραγματοποιούνται από ελικόπτερα, ενώ όλες οι υπηρεσίες των αεροδρομίων, θα παρέχονται κανονικά.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος