Κέρκυρα: Ημέρα Καριέρας του Ιονίου Πανεπιστημίου

Ημέρα Καριέρας διοργανώνει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με την ΑΛΛΗΛΟΝ και την Ιόνιο Ομοσπονδία Επιχειρηματιών και Εμπόρων, στις 13 Απριλίου.

Θα περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων που θα φέρουν σε δια ζώσης επικοινωνία νέους, κυρίως φοιτητές ή αποφοίτους του Ιονίου Πανεπιστημίου με επαγγελματίες και εταιρίες από τα Ιόνια Νησιά καθώς και διαδικτυακές συμβουλευτικές συναντήσεις καριέρας με Μέντορες της ΑΛΛΗΛΟΝ, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και άλλων διεθνών οργανισμών και εταιρίες που εργάζονται με αυτούς τους οργανισμούς.

Αναλυτικότερα φοιτητές και απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν δια ζώσης, με εκπροσώπους 15 περίπου εταιριών που ενδιαφέρονται να προσφέρουν θέσεις εργασίας, κυρίως στα Ιόνια Νησιά.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν και ομιλίες -παρουσιάσεις  για τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές προοπτικές για τους νέους, με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση καλών πρακτικών επιχειρηματικότητας και καινοτομίας και βελτίωσης του τεχνολογικού επιπέδου της παραγωγικής βάσης των Ιόνιων Νησιών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος