Η κυρία Κώστια Κόλλα ανέλαβε νέα πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου “Κέρκυρα – Ι. Καποδίστριας” στην Πανηγυρική Συνεστίαση Αλλαγής Ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου που πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του εστιατορίου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας στο Παλαιό Φρούριο, το Σάββατο 12 Ιουλίου.
Η νέα πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους της που την τίμησαν με τη θέση της Πρόεδρου, έθεσε τους στόχους της νέας ροταριανής χρονιάς. Ακολούθησε η εισδοχή του νέου μέλους του ομίλου Τζίνας Λαοπόδη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τα μέλη και πλήθος φίλων του ομίλου, ο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Στέφανος Πουλημένος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θοδωρής Κοτζιάλης ως εκπρόσωπος του Περιφερειάχη, ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπύρου, ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας κ. Άγγελος Σπύρου, ενώ χαιρετισμό απέστειλλε ο Υφ. Ναυτιλιάς και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας.
Το νέο ΔΣ διαμορφώθηκε ως εξής:
Πρόεδρος: Κώστια Κόλλα
ΠροΠρόεδρος: Έλσα Δολιανίτη
Εμψηφισμένος Πρόεδρος: Βίκτωρας Δημουλής
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Κοντός
Γραμματέας: Παναγιώτα Τζάννε
Ταμίας: Γιάννης Γαβαλάς
Κοσμήτορας: Σπύρος Ρουβάς
Μέλος: Δημήτρης Τριανταφύλλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος