Κέρκυρα: Η ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισε την πόλη ενόψει της συγκέντρωσης για το Πολυτεχνείο

Με συμβολική συγκέντρωση κάτω από το Εργατικό Κέντρο και τηρώντας τις αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορονοϊού, μέλη του ΠΑΜΕ, σωματείων, της ΑΔΕΔΥ και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων τίμησαν στην Κέρκυρα την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το απόγευμα της Τρίτης 17 Νοέμβρη.

Κέρκυρα: Η ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισε την πόλη ενόψει της συγκέντρωσης για το ΠολυτεχνείοΗ συμβολική αυτή εκδήλωση έγινε μετά από διαβούλευση με την Αστυνομία, καθώς τα περίπου 60 άτομα βρίσκονταν μέσα στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου από νωρίς και όπως δήλωσαν στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, επρόκειτο ούτως ή άλλως να κάνουν τη συγκέντρωση όπως και σε όλη την Ελλάδα.

Νωρίτερα , η Αστυνομία είχε αποκλείσει όλες τις εισόδους της πόλης σε μακρινή απόσταση από το κέντρο, προκειμένου να εμποδίσει όσους τυχόν ήθελαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο. Έγιναν προσαγωγές αντιεξουσιαστών, που επρόκειτο να πραγματοποιήσουν πορεία. Πρόκειται για 16 άτομα, που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή  της Σπηλιάς και στους οποίους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος