Κέρκυρα: Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές και συνελήφθησαν δύο Έλληνες

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, περιστατικά διαδοχικών κλοπών και απόπειρας που σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Για τις υποθέσεις σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο ατόμων (άνδρα- γυναίκα) για κλοπή κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα κλοπής, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί (άνδρας- γυναίκα) εντοπίστηκαν χθες 16 Ιουλίου και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συντονισμένης κινητοποίησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, καθώς λίγη ώρα πριν είχαν αφαιρέσει μέσα από όχημα, εταιρείας ταχυμεταφορών, σε προάστιο της πόλης της Κέρκυρας, τσαντάκι που περίεχε το χρηματικό ποσό των 980 ευρώ.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μίας απόπειρας που σημειώθηκαν το χρονικό διάστημα από 11.07.2022 έως και 14.07.2022, σε διάφορες περιοχές της κεντρικής Κέρκυρας και αφορούσαν την αφαίρεση -1- μοτοσυκλέτας, -1- μοτοποδηλάτου, -1- αυτοκινήτου και -1- ψυγείου από ξενοδοχείο, ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει και διαφορά μεταλλικά αντικείμενα από οικία.

Προανάκριση για τις υποθέσεις πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν όλα τα οχήματα που είχε αφαιρέσει και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος