Κέρκυρα: Ερώτηση Αυλωνίτη στη Βουλή για την παράδοση του παραλιακού μετώπου

Στη Βουλή θα συζητηθεί τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, η τρίτη επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Κέρκυρας και Αν.Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρου Αυλωνίτη προς τον Υπουργό Οικονομικών, με την οποία ζητά για άλλη μια φορά να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και στο Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας.

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής αναφέρει ότι “πέρασαν 3 χρόνια με 3 επίκαιρες ερωτήσεις, με 2 επιστολές και άλλες παρεμβάσεις του βουλευτή για το ζήτημα της παραχώρησης του παράλιου μετώπου, και η κυβέρνησή συνεχίζει να κοροϊδεύει το Κερκυραϊκό λαό. Έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη, με αποτέλεσμα η παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου να βρίσκεται συνεχώς στον αέρα. Το εκάστοτε υποτιθέμενο χρονοδιάγραμμα που συνεχώς υπόσχεται η κυβέρνηση αποδεικνύεται προσχηματικό και υποκριτικό ενώ η απροθυμία της να ενεργήσει είναι εμφανής και προκαλεί έλλειψη εμπιστοσύνης…”.

Καταλήγοντας, ο κ. Αυλωνίτης ερωτά τον υπουργό οικονομικών:

1. Ποιες ενέργειες έχει αναπτύξει έτσι ώστε να αποσαφηνιστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και στο Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας;
2. Αν απομένει και τι για να διεκπεραιωθεί η όλη διαδικασία και πότε σχεδιάζεται η οριστική νομοθετική ρύθμιση;

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος