Κέρκυρα: Έκκληση από την ΕΛΜΕ για οικονομική ενίσχυση μαθητή

Έκκληση απευθύνει η ΕΛΜΕ Κέρκυρας για την οικονομική υποστήριξη μαθητή, του οποίου η ζωή έχει ανατραπεί δραματικά μετά από ένα τροχαίο που συνέβη πριν λίγες μέρες.

Πρόκειται για ένα νέο παιδί, συνεσταλμένο και αγαπητό από όλους. Η οικογένεια του μαθητή αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, για την υγειονομική του περίθαλψη και τις ιατρικές του δαπάνες.

Με ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ επισημαίνει ότι «Στη μεγάλη δοκιμασία που αντιμετωπίζει ο μαθητής μας, η αλληλεγγύη και η στήριξη όλων μας είναι πολύτιμη. Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και τα Μαθητικά Συμβούλια του σχολείου του, απευθύνει έκκληση στα σωματεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ) καθώς και σε κάθε συνάδελφο/ισσα να ενισχύσουν οικονομικά τον Μιχαήλ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα υπέρογκα έξοδα νοσηλείας του.

Παρακαλούμε τα σχολεία, να συγκεντρώσουν χρήματα όσο πιο άμεσα γίνεται και να δοθούν στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, προκειμένου να μεταφερθούν το γρηγορότερο δυνατό στην οικογένεια του μαθητή μας».

«Κουμπαράδες» έχουν στηθεί σε διάφορες περιοχές του νησιού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος