Κέρκυρα: Δωρεάν rapid test στο Σαρόκο και την είσοδο του Π. Φρουρίου

Δωρεάν rapid test  χωρίς ραντεβού θα μπορούν να κάνουν από τη Μεγάλη Τετάρτη, όσοι βρεθούν στην πόλη της Κέρκυρας.

Ο Δήμος σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, διενεργεί ήδη δειγματοληπτικούς ελέγχους στο Δημοτικό Θέατρο και τη Νομαρχία και από σήμερα προστίθεται δυο νεα σημεία:

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 9:00-14:00 στο Γραφείο πληροφόρησης (πρώην “Καρβουνιάρη”) δίπλα στην είσοδο του Παλαιού Φρουρίου.
Κάθε Τρίτη και Παρασκευή 9:00-14:00 στο Γραφείο Πληροφόρησης στην Πλατεία Σαρόκο.
Κατ εξαίρεση την Μ. Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι και στα δύο σημεία 11:00-15:00, και την δεύτερη μέρα του Πάσχα μόνο στο Γραφείο Πληροφόρησης (πρώην “Καρβουνιάρη”) δίπλα στην είσοδο του Παλαιού Φρουρίου 10:00-14:00.
Οι μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι συμπεριλαμβάνουν επιβεβαιώσεις των θετικών self test (δεύτερο δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου προς επιβεβαίωση του πρώτου) και rapid test για το ευρύ κοινό χωρίς ραντεβού.
Επίσης συνεχίζονται κανονικά οι κοινές δράσεις στο Δημοτικό Θέατρο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος