Κέρκυρα: Δωρεάν ηλεκτρονική πύλη τοπικών προϊόντων από την Αγροδιατροφική

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων πρόκειται να δημιουργήσει ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα εμπεριέχει παραγωγούς της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων. Στόχος είναι η συγκεκριμένη πλατφόρμα να γίνει ορόσημο για το ηλεκτρονικό επιχειρείν των παραγωγών παραδοσιακών προϊόντων της Ιόνιας Γής, και να αποτελέσει τον πρώτο ηλεκτρονικό «Αγροδιατροφικό Χάρτη Ιόνιας Γης».

Η Αγροδιατροφική προσκαλεί τους παραγωγούς προϊόντων στα Ιόνια Νησιά να συμμετέχουν δωρεάν στη νέα αυτή προσπάθεια, διαφημίζοντας σύγχρονα και παραδοσιακά προϊόντα των Ιονίων Νήσων, με ιδιαίτερες διατροφικές κι ευεργετικές αξίες.

Ο πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Ι.Ν., Νίκος Μουζακίτης, δήλωσε: «Στοχεύουμε κάθε επισκέπτης αλλά και κάτοικος της περιοχής μας, στο μέλλον που θα θέλει να μάθει και να αναζητήσει τα προϊόντα του τόπου μας,  χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη εφαρμογή  να μπορεί άμεσα να συνδεθεί με τις ηλεκτρονικές περιηγήσεις για τα επτανησιακά παραδοσιακά προϊόντα, βασισμένα στην ισχυρή ταυτότητα και φήμη της περιοχής μας».

Οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν στην διαδικτυακή πύλη θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν, να παρουσιάσουν και τελικά να πουλήσουν (έμμεσα) τα προϊόντα τους σε κάθε ενδιαφερόμενο καταναλωτή. Από την άλλη, οι καταναλωτές χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή θα έχουν την δυνατότητα να αναζητήσουν κοντινές τοποθεσίες από όπου μπορούν να προμηθευτούν ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό.

Όσοι επιθυμούν να καταχωρηθούν δωρεάν στην πλατφόρμα, θα πρέπει να στείλουν email στο:  ionian.agro@gmail.com.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος