Κέρκυρα: Δια ζώσης το 13ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Μετά από πολλά χρόνια θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, το 13ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην Κέρκυρα. Για το σχολικό έτος 2023-2024, το 13ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή σε όλη την Ελλάδα, από τους κόμβους συμμετοχής Βόλου, Ηρακλείου, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Λάρισας, Μυτιλήνης, Πάτρας, Πύργου Ηλείας, Σύρου, Χανίων και Χίου, στις 18 & 19 Απριλίου 2024.

Στην Κέρκυρα θα  πραγματοποιηθεί στους χώρους του 4ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από περισσότερα από 20 σχολεία (δια ζώσης ή διαδικτυακά) και με περισσότερα από 30 έργα μαθητών από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης!

Στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ θα υπάρξει η δυνατότητα να παρουσιαστούν έργα ψηφιακής δημιουργίας, τα οποία δημιουργήθηκαν: στο πλαίσιο μαθημάτων Πληροφορικής όλων των βαθμίδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο), στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων των Δημοτικών και Γυμνασίων και στη Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων των ΕΠΑΛ. Επιπλέον, είναι δυνατό να συμπεριληφθούν και έργα τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο κάποιας σχολικής δραστηριότητας (Περιβαλλοντική, Πολιτιστική, Αγωγής Υγείας, κ.ά.), εθνικού ή ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος ή στο πλαίσιο κάποιου διαθεματικού/διεπιστημονικού σχεδίου συνεργασίας μεταξύ του μαθήματος της Πληροφορικής και άλλων μαθημάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος