Κέρκυρα: Απινιδωτή τοποθετεί στα δικαστήρια ο Δικηγορικός Σύλλογος

Το δικαστικό μέγαρο της Κέρκυρας θα ενταχθεί στο δίκτυο κτηρίων που θα διαθέτουν απινιδωτή στην πόλη της Κέρκυρας, μετά από δωρεά του Δικηγορικού Συλλόγου της Κέρκυρας. Στέλεχος του ΕΚΑΒ, μετέφερε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου τον απινιδωτή στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου και τον παρέδωσε στον πρόεδρό του, Γιώργο Καλούδη και τα μέλη του Δ.Σ, εξηγώντας τους τη λειτουργία του.

Ο κ. Καλούδης δήλωσε ότι ο απινιδωτής καθίσταται ιδιαίτερα χρήσιμο μηχάνημα στην απευκταία περίπτωση που θα κινδυνεύσει η ζωή ενός συμπολίτη μας, ενός δικηγόρου ή δικαστή που θα βρίσκεται στο δικαστικό μέγαρο, στην έντονη περίοδο που βιώνουμε κατά τη μετά – covid εποχή.

Τα έξοδα αγοράς καλύφθηκαν κατά το 1/3 από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας και κατά τα 2/3 από εθελοντικές συνεισφορές Δικηγόρων και πολιτών, τους οποίους ο κ. Καλούδης ευχαρίστησε θερμά.

Ξεχωριστές ευχαριστίες απηύθυνε προς το στέλεχος του ΕΚΑΒ, Θωμά Μπάντα, αλλά και τη δικηγόρο, Κασσιανή Σκολαρίκη, η οποία ανάπτυξε την πρόταση  συγκέντρωσης εθελοντικών εισφορών και τη διεκπεραίωσε με επιτυχία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος