Κέρκυρα: Αγώνα ανόδου στην Α1 δίνει ο Φαίακας το Σάββατο (audio)

Αγώνα ανόδου στην πρώτη κατηγορία θα δώσει το Σάββατο ο Φαίκας, η πρώτη κερκυραϊκή ομάδα που διεκδικεί τη συμμετοχή της στα σαλόνια του Χάντμπολ.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Ριγανάς, μιλώντας στο σταθμό μας, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο ΕΑΚ που θα δοθεί ο πρώτος τελικός ανόδου μεταξύ του Φαίακα και της Πυλέας Θεσσαλονίκης.

Ο δεύτερος τελικός θα δοθεί μια εβδομάδα αργότερα στη συμπρωτεύουσα και ενώ αν κάποια από τις δύο ομάδες δεν πετύχει δύο νίκες, θα δοθεί τρίτος τελικός στην Κέρκυρα στις 19 Μαίου.

Η ομάδα του Φαίακα έχει πραγματοποιήσει μια καταπληκτική πορεία τα τελευταία χρόνια που την έφερε πρώτη στο πρωτάθλημα της Α2 και στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κ. Ριγανάς ευχαρίστησε τον κόσμο που γεμίζει το κλειστό του ΕΑΚ σε κάθε αγώνα της ομάδας, γεγονός που έχει δώσει δύναμη στους παίκτες και την ομάδα η οποία έχει να χάσει εντός έδρας αγώνα εδώ και τρία χρόνια! Τέλος, τόνισε τη σημασία που είχε η στήριξη της Διοίκησης, χωρίς την οικονομική συμμετοχή της οποίας δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτε.

Τόνισε μάλιστα ότι αυτοδιοίκηση και τοπικοί φορείς θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό της ομάδας από τον Σεπτέμβρη αφού οι ανάγκες της Α1 κατηγορίας θα είναι σαφώς μεγαλύτερες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος