Επιχορήγηση ποσού 350.000€ για τη μίσθωση Φορητής Μονάδας Αφαλάτωσης της Ν. Κέρκυρας

Την επιχορήγηση της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων με το ποσό των 350.000 € συνυπέγραψαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός Στέφανος Γκίκας.

Σκοπός αυτής της έκτακτης επιχορήγησης, να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει η Νότια Κέρκυρα, με την μίσθωση Φορητής Μονάδας Αφαλάτωσης, δυναμικότητας 1000 κ.μ./ημερησίως και παροχή πόσιμου επεξεργασμένου νερού για χρονικό διάστημα 12 μηνών.

 O Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας, με αφορμή τη διάθεση της πίστωσης δήλωσε:

«Ανταποκρινόμενος στο αίτημα πολλών φίλων αλλά και επιχειρηματιών της Ν. Κέρκυρας που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα λόγω της λειψυδρίας και μετά από αλλεπάλληλες επαφές με την Δημοτική Αρχή και την ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ., είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι εξασφαλίστηκε και αποδεσμεύθηκε η πίστωση των 350.000 € για την μονάδα αφαλάτωσης Ν. Κέρκυρας, η οποία με παροχή 1000 κυβικών την ημέρα, θα βοηθήσει σημαντικά στη διαχείριση του προβλήματος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος