Χάρης Θεοδόσης: Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ice swimming

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ice swimming που θα πραγματοποιηθεί 3-7 Φεβρουαρίου στην Πολωνία, θα συμμετάσχει ο κερκυραίος αθλητής, Χάρης Θεοδόσης, εκπροσωπώντας την χώρα μας.

Ο κ. Θεοδόσης μίλησε στην ΕΡΤ Κέρκυρας για τις ατελείωτες ώρες προπόνησης αλλά και για την ευνοϊκή για αυτόν πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες αφού οι συνθήκες του αγώνα, για τον οποίο θα πρέπει να προετοιμαστεί, είναι ακραίες. Η θερμοκρασία του νερού υπολογίζεται, ότι θα είναι ελάχιστα πάνω του μηδενός και η θερμοκρασία του αέρα στους -20, γεγονός, που σημαίνει ότι παγοθραυστικά θα πρέπει να ανοίξουν τη διαδρομή στην οποία θα γίνουν οι αγώνες.  Ενδεικτικό της δουλειάς και του ταλέντου του Χάρη Θεοδόση είναι το γεγονός ότι η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας τον έχει “υιοθετήσει” και τον βοηθά στη βελτίωση της τεχνικής και των αποδόσεών του, μετά τη συγκλονιστική παρουσία του σε αγώνα διάπλου της θαλάσσιας περιοχής μεταξύ Ιρλανδίας και Σκωτίας.

Χαρακτηριστικό της δυσκολίας των συγκεκριμένων αγώνων ice swimming στους οποίους ο “μεσογειακός” Θεοδόσης έχει αποσπάσει αρκετές πρωτιές, είναι το γεγονός ότι το τέλος του αγώνα δίδεται αρκετή ώρα αφότου ο αθλητής έχει βγει από το νερό και αφού ολοκληρώσει επιτυχώς την αποθεραπεία του, κατορθώνοντας να επανέλθει στην προτέρα κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί ιατρική βοήθεια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος