Στον εισαγγελέα ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας κατά του εργολάβου που έχει αναλάβει την μεταφορά των απορριμμάτων

Στον εισαγγελέα προσέφυγε σήμερα ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας, μετά το πρόβλημα, που προέκυψε με την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων από την ανάδοχο εταιρεία.

Την ίδια ώρα, με ανακοίνωσή του ο Δήμος παρακαλεί τους πολίτες για τις επόμενες πέντε ημέρες να μην  τοποθετούν σκουπίδια γύρω και έξω από τους κάδους.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Κώστα Λέσση, που μίλησε στην ΕΡΤ Κέρκυρας, η ανάδοχος εταιρεία έστειλε εξώδικο στον Δήμο, με το οποίο τους γνωστοποιούσε, ότι σταματάει την μεταφορά, καθώς είχε συμπληρώσει τον όγκο απορριμμάτων, που ήταν υποχρεωμένη να μεταφέρει βάσει σύμβασης – κάτι που όμως δεν προκύπτει από τα έγγραφα των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών. Όπως τόνισε ο κύριος Λέσσης, οι υπηρεσίες του Δήμου εγγράφως δήλωσαν στη νομική εκπρόσωπο, αλλά και στον ίδιο, ότι υπολείπονται άλλοι 2.657 τόνοι που πρέπει να μεταφερθούν στον ΧΥΤΑ Παλαίρου από την ανάδοχο εταιρεία,.

Τέλος ο κύριος Λέσσης επισήμανε, ότι έχει ήδη ενημερώσει τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Βασίλη Χειμαριώτη, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την πλήρη ενημέρωση τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος