Καβάλα: Συνέντευξη Τύπου για παραίτηση Δασκαλούδη

Με έναν μικρό απολογισμό, μέσω διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, για το τι έλαβε και τι παραδίδει, ο Θανάσης Δασκαλούδης «έκλεισε» το θέμα της παραίτησής του από τη θέση του προέδρου και τακτικού μέλους του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας.

Παρών στη συνέντευξη ήταν και ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Δασκαλούδη για την άριστη, όπως είπε, συνεργασία την οποία είχαν -μια συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί σε άλλο επίπεδο, όπως δήλωσαν αμφότεροι.

Ο κ. Δασκαλούδης ξεκαθάρισε, για ακόμη μια φορά, ότι οι λόγοι της παραίτησής του είναι προσωπικοί και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν την ποιότητα της συνεργασίας του με τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Κυρίως έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκαν οι στόχοι τους οποίους έθεσε ο ίδιος όταν ανέλαβε καθήκοντα, είπε, αναφέροντας ότι «δεν κάναμε το ποιοτικό άλμα το οποίο είχαμε θέσει ως στόχο, αλλά προσπαθήσαμε να καλύψουμε χρέη και εκκρεμότητες, κάτι στο οποίο πετύχαμε στο ακέραιο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος