Καβάλα: Συλλήψεις σε Καβάλα, Δράμα και Αλεξανδρούπολη για ναρκωτικά

Δέκα άτομα, εκ των οποίων εννιά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 14 έως και 20-2-2024 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Δράμας και Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δέκα ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων κατά περίπτωση.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων συνέλαβαν τέσσερις ημεδαπούς σε περιοχές της Καβάλας, έναν ημεδαπό και έναν αλλοδαπό σε περιοχές της Σαμοθράκης και τέσσερις ημεδαπούς σε περιοχές της Δράμας, διότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τρείς οικίες και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, συνολικά 30,39 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 11,28 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 5,1 γραμμάρια  κοκαΐνης , 2 τσιγάρα κάνναβης, 11 ναρκωτικά δισκία και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Την προανάκριση για τις δέκα υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος