Καβάλα: Rapid test στο Κ.Α.Π.Η. Κρηνίδων τη Δευτέρα

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στις Κρηνίδες θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, ο δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Οι έλεγχοι ανίχνευσης αντιγόνου θα πραγματοποιηθούν στο Κ.Α.Π.Η. των Κρηνίδων, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Στα δύο σημεία θα τηρούνται αυστηρά οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας), ενώ για την ομαλή διεξαγωγή των rapid test και την αποφυγή συνωστισμού, θα εποπτεύουν κλιμάκια Δημοτικών Αστυνομικών.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος