Δύο νέους Αντιδημάρχους όρισε ο Δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης η θητεία των οποίων ξεκινά από σήμερα 1 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2023.
Ο Γεώργιος Τσουλκάνης του Κωνσταντίνου, ορίζεται ως Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες σε θέματα αθλητισμού, πολιτισμού, παιδείας, νέας γενιάς και πολιτικών ισότητας των φύλων ενώ ο Δημήτριος Μαριός του Φιλίππου, ως Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες σε θέματα Τουρισμού.
«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου θέσαμε τον Τουρισμό στο κέντρο της Στρατηγικής μας για την Ανάπτυξη του τόπου μας. Στόχος μας είναι η πολυμορφία του τουριστικού προϊόντος και η στόχευση πολλών και διαφορετικών αγορών, εφαρμόζοντας σύγχρονη στρατηγική επικοινωνίας για την προβολή του Νησιού μας αλλά και η στενή και συνεχής συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού» δήλωσε σχετικά ο κ. Κυριακίδης. « ο Πολιτισμός, από την άλλη, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Τουρισμού ενώ ο Αθλητισμός είναι αδιαμφησβήτητα συνδεδεμένος με τον Πολιτισμό. Οφείλουμε όλοι να κοιτάμε μπροστά και να συνεργαζόμαστε προς όφελος των παιδιών μας» συμπλήρωσε.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος