Καβάλα: Εκπαιδευτική επίσκεψη των εταίρων του Kavala Crea Centers

Τριήμερη διακρατική εκπαιδευτική επίσκεψη των ξένων εταίρων του προγράμματος Kavala Crea Centers, θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα από σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου.

Σκοπός της εκπαιδευτικής επίσκεψης, είναι η γνωριμία των εταίρων του προγράμματος με τις υποδομές και το έμψυχο δυναμικό του Kavala Crea Centers, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια μοναδική ευκαιρία για τους καλλιτέχνες του προγράμματος να συστηθούν στα 4 Crea Centers της Μαύρης Θάλασσας.

H εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη, θα διανθιστεί από πλήθος παράλληλων δράσεων, έτσι ώστε να παρουσιαστεί η λειτουργία του θεσμού, αλλά και το παραγόμενο καλλιτεχνικό προϊόν του Kavala Crea Centers.

Καβάλα: Εκπαιδευτική επίσκεψη των εταίρων του Kavala Crea CentersΜέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου θα φιλοξενηθούν στη Μεγάλη Λέσχη ομαδική εικαστική έκθεση με έργα των καλλιτεχνών-μελών του Kavala Crea Center, με ώρες λειτουργίας 17:00-21:00, βιωματικό εργαστήριο Μεταξοτυπίας από τη Θώμη Αγγέλου-μέλος και παρουσίαση δημιουργικού πρότζεκτ του Αριστοτέλη Δεληγιαννίδη.

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης, στις 18:00 με Live Streaming, έχει προγραμματιστεί ομιλία με τίτλο « Οι τάσεις της αγοράς τέχνης μετά την πανδημία» από τον Φάνη Σιαντή. Θα ακολουθήσει την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, δημιουργικό εργαστήριο με τίτλο «Εργαλεία ψηφιακής προτυποποίησης, εκτύπωση 3D και σάρωση με λέιζερ», από την υποψήφια Διδάκτωρ, Σοφία Καβαθάκη. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος