Καβάλα: «Χρέος όλων να προστατεύσουμε την κοινωνία και το μέλλον των παιδιών μας με τον εμβολιασμό»

Έκκληση στους συναδέλφους που είναι σε αναστολή ή αποχή, επιδεικνύοντας ενσυναίσθηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης να σπεύσουν παραδειγματικά να εμβολιαστούν και να στελεχώσουν το «αδύναμο» σύστημα υγείας απευθύνουν με κοινή δήλωσή τους, ο Ιατρικός, Φαρμακευτικός και Οδοντιατρικός Σύλλογος Καβάλας.
Οι Επιστημονικοί Σύλλογοι ζητούν πιστή εφαρμογή του Νόμου περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και στις ιδιωτικές δομές Υγείας και κάνουν έκκληση στους αναποφάσιστους φοβισμένους πολίτες να εμπιστευτούν την Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα, που υποστηρίζει την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι της βαριάς νόσησης από κορονοϊό και να εμβολιαστούν άμεσα.
«Η πανδημία μαίνεται, κυρίως λόγω της χαμηλής εμβολιαστικής κάλυψης. Η νόσος Covid-19 από ήπια μέχρι και θανατηφόρα, δυστυχώς θα ταλαιπωρεί αρκετούς ασθενείς ως χρόνιο πολυσυστηματικό σύνδρομο», αναφέρουν χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «είναι χρέος όλων μας να προστατεύσουμε την κοινωνία και το μέλλον των παιδιών μας με τον εμβολιασμό και την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος