Οι προδημοσιεύσεις τριών νέων προγραμμάτων για την Δράμα, αναμένονται μέσα στον Μάρτιο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου της περιοχής.
Πρόκειται για προγράμματα αναβάθμισης πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και της εστίασης-καφετεριών καθώς και πρόγραμμα για υπό σύσταση επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού. Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον φορέα όπου παρέχεται και ένα πρώτο υλικό των αναμενόμενων προγραμμάτων.
Παράλληλα το Επιμελητήριο επισημαίνει την προσοχή των μελών, σε τηλέφωνα που υπόσχονται υποβολή και έγκριση προτάσεων έναντι αμοιβής. Όπως αναφέρει, το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα φαινόμενα εξαπάτησης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, όπου ζητούν χρήματα για προγράμματα. «Ουδέποτε πληρώνει κάποιος χρήματα εξ’ αποστάσεως, αν δεν έχει πιο μπροστά ελέγξει την ταυτότητα και τα πραγματικά στοιχεία αυτού που τον καλεί» τονίζει χαρακτηριστικά.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος