Αν. Μακεδονία: Νέοι αντιπεριφερειάρχες σε Καβάλα και Δράμα

Νέους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες σε Καβάλα και Δράμα όρισε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας αναλαμβάνει ο Αλέξης Πολίτης και της Δράμας ο Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ. Ο Κωστής Σιμιτσής παραμένει στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης ενώ Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναλαμβάνει ο Χρήστος Γάκης.

Η περιφερειακή σύμβουλος Θάσου Μαρία Πολυμέρου αναλαμβάνει την Αντιπεριφέρεια Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Πολιτικών, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Δράμας, Αριστείδης Μωυσιάδης. Ο κ. Μέτιος όρισε Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Παρακολούθησης Εφαρμογής Δράσεων Αγροτικής Οικονομίας τον επίσης Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε. Δράμας, Γεώργιο Ζιμπίδη.

Για τη θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ ο κ. Περιφερειάρχης προτείνει στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου την ανανέωση της θητείας του νυν προέδρου του Σώματος Χρήστου Παπαθεοδώρου, Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε. Δράμας.

Η θητεία των νέων Αντιπεριφερειαρχών και Εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων ορίζεται από 01-1-2022 μέχρι 31-12-2022.

«Ήμουν από την αρχή και θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στον Περιφερειάρχη. Οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας θα απαιτήσουν περίσσευμα υπομονής, επιμονής και αποφασιστικότητας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, με σχέδιο, ιδέες, τόλμη και όραμα και καλώ όλους σε συστράτευση των δυνάμεών μας, προκειμένου να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, που λέγεται μια καλύτερη Καβάλα, μια καλύτερη Περιφέρεια ΑΜ-Θ» δήλωσε ο νέος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης.

«Με χαρά και συγκίνηση δέχτηκα από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, την ύψιστη τιμή να με ορίσει Αντιπεριφερειάρχη Δράμας. Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου. Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Με πνεύμα συνεργασίας και αίσθημα προσφοράς θα δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσει η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας αυτά που της αξίζουν» σχολίασε ο κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ για τα νέα του καθήκοντα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, αναθέτοντάς μου τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη σε ζητήματα ενέργειας και περιβάλλοντος. Στην αρμοδιότητά μου εντάσσεται και το έργο του Φυσικού Αερίου στην Περιφέρειά μας, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα έργα στον τομέα της ενέργειας, που θα δώσει νέες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή μας. Γνωρίζω ότι θα υπάρξουν δυσκολίες, θα προσπαθήσω όμως να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη, αλλά και του κόσμου που με στήριξε και με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση» ανέφερε σχετικά ο Χρήστος Γάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος