Καστοριά:Έγγραφο ΕΟΓ για το ζήτημα με τις επισκέψεις μαθητών σε εκτροφεία γουνοφόρων ζώων.

“Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης με έγγραφο του, αριθμ. πρωτ. 1227/22-02-2016 που έχει σταλεί σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας καταφέρεται με ψευδείς ισχυρισμούς εναντίον του κλάδου της γούνας”. Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων στο έγγραφο που απέστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας (Ε.Ο.Γ.) στους βουλευτές  Δυτικής Μακεδονίας και τις Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, τονίζεται, “ο Ειδικός Συνεργάτης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Δημητρακόπουλος μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διατυπώνει ισχυρισμούς, που στοιχειοθετούν συκοφαντική δυσφήμηση του γουνοποιητικού κλάδου, προσβάλλοντας τους κατοίκους της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και τον κλάδο συνολικά”.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας ζητά να πληροφορηθεί εάν οι απόψεις του Ειδικού Συνεργάτη είναι προσωπικές ή εκφράζουν το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Ζητά ακόμη να υπάρξει σαφής και επίσημη τοποθέτηση εκ μέρους τους για τις απόψεις αυτές “που προσβάλλουν, και συκοφαντούν την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και τους κατοίκους της”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος