Στη Μεσσηνία φιλοξενείται το ετήσιο συνέδριο της γερμανικής βιομηχανίας τουρισμού

Η ετήσια συνάντηση της γερμανικής βιομηχανίας τουρισμού DRV θα φιλοξενηθεί φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία του ΕΟΤ στην Costa Navarino της Μεσσηνίας από αύριο 28 έως τις 31 Οκτωβρίου.

Το συνέδριο οργανώνουν από κοινού ο ΕΟΤ και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων HATTA/ FedHATTA, σε συνεργασία με τον Γερμανικό Ταξιδιωτικό Σύνδεσμο DRV. Κατά την αυριανή έναρξη των εργασιών της συνάντησης χαιρετισμό θα απευθύνει ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Το ετήσιο συνέδριο DRV (Σύνδεσμος Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων ) αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα παγκοσμίως, με αρκετούς προορισμούς διεθνώς, να λαμβάνουν μέρος ως υποψήφιοι για την φιλοξενία του. Πρόκειται για ένα συνέδριο με μακρά ιστορία όπου οι συμμετέχοντες θεωρούνται διαμορφωτές γνώμης και προώθησης προορισμών. Αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 450 tour operators, travelagents, εκπρόσωποι εταιρειών διαδικτύου καθώς και τουριστικοί συντάκτες από τα σημαντικότερα Γερμανικά έντυπα, με φυσική παρουσία καθώς και μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων διαδικτυακά λόγω των επιδημιολογικών περιορισμών.

Το συνέδριο θα διοργανωθεί σε υβριδική μορφή, με στόχο τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή και θα πλαισιώνεται από δράσεις εμπειριών στις γύρω περιοχές, με στόχο να προβληθούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του προορισμού.

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΕΟΤ στο Συνέδριο των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι και άλλων Περιφερειών της χώρας, προκειμένου να προβληθεί συνολικά η Ελλάδα στην Γερμανική αγορά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος