“Ραντεβού” Ολυμπιονικών στην Καλαμάτα – Προπονητικό camp αλμάτων από τον ΣΕΓΑΣ

Ραντεβού στην Καλαμάτα έχουν δώσει για προετοιμασία 35 κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των αλμάτων για το πρώτο camp της χρονιάς από σήμερα έως τις 22 Απριλίου, το οποίο διοργανώνει o ΣΕΓΑΣ.

Πρώτος και καλύτερος ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου, το νέο αστέρα των αιθέρων Εμμανουήλ Καραλής και ο προπονητής των πρωταθλητών μας Γιώργος Πομάσκι.

Επισκέφθηκαν χθες το μεσημέρι τον δήμαρχο της πόλης Θανάση Βασιλόπουλο, ενώ στην συνάντηση παρευρέθηκαν και οι Λούης Τσάτουμας, που κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ μήκους το 2007 (8,66 μέτρα), ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Συμεωνίδης και ο προπονητής του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου Δημήτρης Πουλόπουλος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε, ότι θα προσπαθήσει στην Καλαμάτα να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ του Τσάτουμα, το ευχήθηκε χαμογελώντας, ενώ μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι εδώ, που επέλεξαν και πάλι την Καλαμάτα για να προπονηθούν.

Μια πόλη που διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και καιρικές συνθήκες για προπονήσεις και αγώνες.

Βεβαίως, έχουμε μπροστά μας και το διεθνές μίτινγκ Παπαφλέσσεια, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα γι’ αυτό και απ’ ότι μιλήσαμε και με τον Δημήτρη Πουλόπουλο θα είναι αναβαθμισμένα φέτος.

Ως Δήμος Καλαμάτας, προφανώς στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία τέτοια και τις αθλητικές διοργανώσεις διότι θεωρούμε τον αθλητισμό κοινωνικό αγαθό κι έτσι τον αντιμετωπίζουμε”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος