Πάρκο Τσέπης από το ΕΠΑΛ Μεσσήνης

Στο πλαίσιο της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ -Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ» το ΕΠΑΛ Μεσσήνης, το σχολικό έτος 2022-2023, υλοποίησε το Σχέδιο Δράσης του «Τι Δικό μας Πάρκο Τσέπης».

Το «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας -ΝΟΗΣΙΣ», το οποίο έχει οριστεί ως δικαιούχος της Πράξης ενέκρινε το παραπάνω Σχέδιο Δράσης του σχολείου, το οποίο και χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το σχολείο σχεδίασε, δημιούργησε και ολοκλήρωσε τον 6/2023 το πρώτο Πάρκο Τσέπης του Δήμου Μεσσήνης, εντός του προαυλίου του ΕΠΑΛ Μεσσήνης. Οι μαθητές όλων των τομέων του ΕΠΑΛ, έχοντας την ανεκτίμητη στήριξη του Διευθυντή του σχολείου κ. Α. Φειδά και των εκπαιδευτικών τους, κ. Π. Καρατζούλια, κα Π. Ντισπυράκη και κα Ε. Σακκά συνεργάστηκαν και υλοποίησαν με κόπο και μεράκι το Πάρκο Τσέπης, με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργικότητας, της αισθητικής και της ελκυστικότητας του σχολείου τους.

Το παραπάνω έργο δε θα ήταν εφικτό χωρίς την πολύτιμη συνεργασία του σχολείου με το Δήμο Μεσσήνης και συγκεκριμένα, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, τη ΔΕΥΑΜ και τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος