Νέες διανοίξεις οδών στην Καλαμάτα

Σε εξέλιξη είναι από την περασμένη Παρασκευή οι εργασίες για τη διάνοιξη της οδού Ανθέων.

Στο πλαίσιο των εργασιών για τη διάνοιξη και διαμόρφωση της οδού, ξεκίνησε η κατεδάφιση οικήματος για την απελευθέρωση του δρόμου. 

Ενημέρωση για τις εργασίες και το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, έλαβε σε επιτόπια επίσκεψή του, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο.

Νέες διανοίξεις οδών στην Καλαμάτα

Επίσης, στην παραλία, τις τελευταίες ημέρες εξελίχθηκαν εργασίες μέσω του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, κατεδάφισης τμήματος του κτηρίου που στέγαζε την ιστορική ταβέρνα «Κοιλάκος», σύμφωνα με το πρωτόκολλο κατεδάφισης που είχε εκδοθεί.

Τέλος, ολοκληρώνονται οι εργασίες για τον αγωγό ύδρευσης και τη διευθέτηση ομβρίων στη διάνοιξη που δρόμου που συνδέει τις οδούς Παπανικολάου και Μεθώνης, στην παραλία της πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος