Μεσσηνία: 74χρονη από τη Σπάρτη εξέπνευσε στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Καλαμάτας – Τρία νέα κρούσματα

Μία 74χρονη φαρμακοποιός από τη Σπάρτη που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου της Καλαμάτας έχασε χθες τη μάχη με τον κορονοϊό. Πλέον, οι διασωληνωμένοι ασθενείς που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ είναι τρεις, ενώ στην κλινική Covid του Νοσοκομείου της πόλης εξακολουθούν να νοσηλεύονται 19 ασθενείς.

Στο μεταξύ, 3 νέα κρούσματα ανακοίνωσε χθες στη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ μετά τα διψήφια νούμερα των κρουσμάτων που είχαν επιβεβαιωθεί την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ σταθερά υψηλός παρέμεινε και χθες ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με 35 νέες λοιμώξεις στην Κορινθία, 26 στην Αργολίδα, 17 στην Αρκαδία και 15 στον νομό Λακωνίας.

Παράλληλα, συνεχίζονται από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ τα rapid test ανίχνευσης κορονοϊού σε σταθερά σημεία και σε στοχευμένες περιοχές του νομού. Σήμερα πραγματοποιείται μία ακόμα τέτοια δράση στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, όπου η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ και νοσηλεύτριες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου Μεσσήνης διενεργούν τεστ σε όποιον πολίτη επιθυμεί, μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι. Μαζικά τεστ θα γίνουν Δευτέρα και Τρίτη στον δήμο Πύλου-Νέστορος -συγκεκριμένα, τη Δευτέρα από τις 9 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πύλου, και την Τρίτη επίσης στο Γυμναστήριο της Πύλου, από τις 9 έως τις 11.30 το πρωί, και στο Κοινοτικό Ιατρείο της Μεταμόρφωσης από τις 12 έως τις 2.30 το μεσημέρι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος