Η 7η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας ξεκινά στις 18 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 του ίδιου μήνα. Η Έκθεση αυτή θα δώσει στο κοινό τη δυνατότητα να θαυμάσει και να αγοράσει ανθόφυτα, θάμνους και δένδρα, αλλά και εργαλεία και εφόδια, να λάβει πληροφορίες από ειδικούς για τη φροντίδα του κήπου, να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα, να παρακολουθήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να χαρεί στιγμές ξεγνοιασιάς στο θαυμάσιο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.
Οι εκθέτες θα μετάσχουν δωρεάν, θα προέρχονται απ’ όλη την Πελοπόννησο και θα έχουν την υποχρέωση να συμβάλουν στην ομαλή διεξαγωγή της Έκθεσης και να προσφέρουν ορισμένα δένδρα και ανθόφυτα στο Δήμο Καλαμάτας.
Κάθε μέρα, η 7η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας θα έχει και μία πολιτιστική εκδήλωση, με πρώτους μετέχοντες τις Φιλαρμονικές του Δήμου Καλαμάτας και το Δημοτικό Ωδείο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος