Καλαμάτα – Θ. Βασιλόπουλος: “Σέβομαι τους προκατόχους μου – Ομόφωνες οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για το λιμάνι”

Aπαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, o Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ύστερα απ’ όσα ανέφερε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας, ο πρώην δήμαρχος της πόλης Σταύρος Μπένος και αφορούσαν το προγραμματικό σχέδιο για τον λιμένα Καλαμάτας, ανέφερε:

«Σέβομαι τους προκατόχους μου και την προσφορά τους, είναι κάτι άλλωστε που το έχω αποδείξει εμπράκτως. Προφανώς έχουν δικαίωμα να τοποθετούνται για θέματα της πόλης, όπως άλλωστε και όλοι οι πολίτες.

Όσον αφορά το λιμάνι, επειδή λέγονται και γράφονται διάφορα το τελευταίο διάστημα, πολλές φορές ανακριβή, καλό είναι να υπάρχει ορθή ενημέρωση όλων και να μην υιοθετούνται αβρόχοις ποσί διάφορες απόψεις που εν πάση περιπτώσει απέχουν από την πραγματικότητα, τη θέση του Δήμου, τις σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τις κόκκινες γραμμές που έχουν τεθεί.

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον και οι ευαισθησίες για το φυσικό περιβάλλον, τις υποδομές και το μέλλον της πόλης προφανώς δεν είναι αποκλειστικό δικαίωμα κανενός».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος