Καλαμάτα: Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες για την υδροδότηση της πόλης – Κατασκευή νέας ανοξείδωτης δεξαμενής

«Δεν είναι λύση να γεμίσει η τρύπα και το χάσμα που έχει δημιουργηθεί στην κεντρική δεξαμενή του Πηδήματος και ως λύση προκρίνεται η κατασκευή σε εξωτερικό χώρο, δίπλα στην κατεστραμμένη, μιας νέας ανοξείδωτης δεξαμενής, δήλωσε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην ΕΡΤ Καλαμάτας ο δήμαρχος της πόλης, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Όσον αφορά τη μεγάλη δεξαμενή που υπέστη την καθίζηση, ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε πως η ζημιά είναι τεράστια και τα συνεργεία δεν μπορούν να προχωρήσουν πριν γίνουν οι απαραίτητες γεωφυσικές μελέτες. Από σήμερα εξάλλου θα ξεκινήσει η επισκευή της μικρής δεξαμενής, όπου έγινε η παράκαμψη για να δοθεί η προσωρινή λύση για την υδροδότηση της Καλαμάτας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι και σήμερα, Παρασκευή, τα ξημερώματα, σημειώθηκε νέα, προγραμματισμένη αυτή τη φορά, διακοπή νερού, καθώς τα συνεργεία του συνδέσμου ύδρευσης και της ΔΕΥΑΚ , πραγματοποιούν εργασίες για να “θωρακιστεί” η προσωρινή λύση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, όπου στην πόλη αναμένεται και μεγάλη επισκεψιμότητα, τα συνεργεία θα βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος