Καλαμάτα: “Έξυπνες” διαβάσεις και μελέτες φωτισμού ανάδειξης σημείων της πόλης

Η πορεία του έργου και η εξέλιξη της συνεργασίας του Δήμου Καλαμάτας με την ανάδοχο εταιρεία για την αναβάθμιση του οδοφωτισμού και την αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων με νέα φωτιστικά τύπου Led, αποτέλεσε -μεταξύ άλλων- το αντικείμενο συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων Νίκου Μπασακίδη και Δημήτρη Μαστραγγελόπουλου, υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν επίσης ήταν η ολοκλήρωση του λογισμικού παρακολούθησης λειτουργίας συστήματος οδοφωτισμού, για το οποίο θα υπάρξει παρουσίαση το επόμενο διάστημα.
Υπήρξε ενημέρωση για τη λειτουργία της «έξυπνης διάβασης» και του «έξυπνου καθρέπτη», ενώ αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν και οι μελέτες εγκατάστασης φωτισμού ανάδειξης σημείων της πόλης. Υπενθυμίζεται ότι θα εκπονηθούν συνολικά 10 μελέτες, εκ των οποίων οι τρεις θα υλοποιηθούν δωρεάν από την εταιρεία.
Ο κ. Βασιλόπουλος ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου και να εξεταστούν οι δυνατότητες, ώστε να αντικατασταθεί το σύνολο των φωτιστικών σωμάτων με νέα σύγχρονης τεχνολογίας τύπου Led.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος