Καλαμάτα: Προμήθεια εξοπλισμού για το νοσοκομείο

Στην προμήθεια ψηφιακού ακτινολογικού εξοπλισμού συνολικού προϋπολογισμού 380.000 € προχωρά το Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Καλαμάτα: Προμήθεια εξοπλισμού για το νοσοκομείο

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η δημοσίευση της διακήρυξης του σχετικού διαγωνισμού.  Η προμήθεια θα γίνει με χρηματοδότηση που έλαβε το Νοσοκομείο Καλαμάτας από το αποθεματικό του Υπουργείου Υγείας .

Παράλληλα, σε ολοκληρώνεται και ο διαγωνισμός για την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 € μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του 2017.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος δήλωσε:
“Καιρό τώρα, όλοι μαζί, καταβάλλουμε μία μεγάλη προσπάθεια το Νοσοκομείο Καλαμάτας να το φθάσουμε ψηλά. Και αυτό γιατί, για όλους μας πάνω από όλα είναι ο Άνθρωπος, πάνω από όλα είναι ο Ασθενής.
Αυτή την περίοδο τρέχουν οι διαδικασίες για την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συνολικού προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 €.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του Διοικητή του Γ.Ν.Μεσσηνίας Γεωργίου Μπέζου αποφασίστηκε η χρηματοδότηση του Νοσοκομείου με το ποσό των 550.000 € μέσω ΠΔΕ για την προμήθεια 20 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης, ενός βρογχοσκοπικού πύργου πλήρης και ενός συστήματος βιντεοαρθροσκόπησης υψηλής ευκρίνειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος