Καλαμάτα: Με δυο εκδηλώσεις και πορείες τιμά την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 49 επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου του 1973 έχουν προγραμματιστεί και στην Καλαμάτα.

Το Εργατικό Κέντρο της πόλης, το Νομαρχιακό Τμήμα Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ και άλλοι φορείς και σύλλογοι διοργανώνουν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Λίγο νωρίτερα στις 6.30 το απόγευμα και στην πλατεία 23ης Μαρτίου συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ και τα πρωτοβάθμια σωματεία που πρόσκεινται στις τάξεις του.

Εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα “Στο Πολυτεχνείο μίλησε ο λαός! Ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός” διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ, αύριο Παρασκευή στις 7.30 το απόγευμα, στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ “Μικρόβιο – Γιώργος Βουβαλέας” με ομιλητή τον γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Μεσσηνίας της ΚΝΕ και μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου, Σπύρο Διασάκο.

Ανακοινώσεις για την σημερινή επέτειο και τα διαχρονικά διδάγματα του Πολυτεχνείου εξέδωσαν το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας, Ο Σύλλογος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας Καλαμάτας και η Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών Καλαμάτας «Συμμετέχω».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος