Καλαμάτα: Ξεκίνησαν τα έργα αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης της Πλατείας 23ης Μαρτίου

Η ανάδοχος εταιρεία ξεκίνησε από χθες Πέμπτη (4/5) την α’ φάση του έργου «Αναδιάταξη – Αναδιοργάνωση Πλατειάς 23ης Μαρτίου», σύμφωνα με την εργοταξιακή κυκλοφοριακή μελέτη – εργοταξιακή σήμανση που έχει εγκριθεί. Το έργο θα εκτελεστεί σε τέσσερις φάσεις, προκειμένου να υπάρξει η δυνατόν λιγότερη όχληση.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο είναι ενταγμένο στο Ε.Π. «Πελοπόννησος 2014-2020», με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη 1.452.500,00€ και συγχρηµατοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Ανάδοχος του έργου έχει αναδειχθεί η εταιρεία ΔΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΕ με μέση έκπτωση 23,67%.

Ήδη έχει υπάρξει ενημέρωση για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Καλαμάτα: Ξεκίνησαν τα έργα αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης της Πλατείας 23ης Μαρτίου

Χθες, Πέμπτη 4 Μαΐου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ανδρέα Καραγιάννη, του Αντιδημάρχου Δημήτρη Μαστραγγελόπουλου και μηχανικών του Δήμου και της ΔΕΥΑ Καλαμάτας έλαβε ενημέρωση από τον υπεύθυνο του έργου για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, το οποίο κατά την α’ φάση εκτιμάται σε τέσσερις μήνες.

Τις επόμενες ημέρες ταυτόχρονα με τον εργολάβο θα παρέμβει και η ΔΕΥΑ Καλαμάτας με δικά της συνεργεία προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες εργασίες αντικατάστασης των δικτύων της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος