Καλαμάτα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα προβλήματα στην υδροδότηση διέταξε ο Εισαγγελέας Εφετών

Εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την μεγάλη βλάβη στην δεξαμενή υδροδότησης του Πηδήματος,  έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες  ο Εισαγγελέας Εφετών Καλαμάτας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν τελεστεί τα αδικήματα της της παρακώλησης λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων ή/και της παράβασης καθήκοντος.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης με την ίδια εισαγγελική παραγγελία η έρευνα ανατέθηκε αυτοπροσώπως σε εισαγγελικό λειτουργό υπό την εποπτεία της διευθύνουσας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Καλαμάτα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα προβλήματα στην υδροδότηση διέταξε ο Εισαγγελέας Εφετών

Να υπενθυμίσουμε, ότι η υδροδότηση της Καλαμάτας από χθες το βράδυ γίνεται, με λύση έκτακτης ανάγκης, και ουσιαστικά με “παράκαμψη” της κεντρικής δεξαμενής που παρουσίασε το σοβαρό πρόβλημα με την καθίζηση. Ωστόσο, και σήμερα Τετάρτη, σημειώθηκαν πολύωρες διακοπές νερού κάτι που θεωρείται πιθανό να συμβεί και τις επόμενες ημέρες… Την ίδια στιγμή εκφράζονται “φόβοι” ότι το μέγεθος της ζημιάς στην κεντρική δεξαμενή είναι αρκετά μεγαλύτερο από το αρχικά εκτιμώμενο.

Τα συνεργεία του Συνδέσμου Ύδρευσης Μεσσηνίας, της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, παραμένουν σε επιφυλακή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος