Καλαμάτα: Εγκαινιάσθηκε η 9η Παρουσίαση Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» (βίντεο)

Παρουσία πλήθους κόσμου, ανάμεσά τους αιρετοί της Βουλής και της Αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 9ης Παρουσίασης Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» που φιλοξενείται στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας.

Στο επίκεντρο της «Άρτος – Οίνος – Έλαιον», που έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες, τα ποιοτικά αγροδιατροφικά μας προϊόντα και ο Ελληνικός λαϊκός πολιτισμός.

Η 9η «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» , που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, με ελεύθερη είσοδο (6μ.μ. – 11μ.μ.) για το κοινό και τιμώμενο προϊόν το σύκο.

Για την εκδήλωση μίλησαν χθες στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 “ΩΡΑ ΘΕΡΙΝΗ” ο αντιδήμαρχος Αναστάσης Σκοπετέας και ο Διευθυντής της “Συκικής” Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά προϊόντα και να ενημερωθούν για δράσεις σχετικές με τον πρωτογενή τομέα.

Την 9η «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» εγκαινίασε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος νωρίτερα σε χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της δράσης που έγινε θεσμός για την πόλη, αναδεικνύοντας τα τοπικά μας προϊόντα. Ο Δήμαρχος, επίσης, εξέφρασε ευχαριστίες προς όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση της «Άρτος – Οίνος – Έλαιον», τους εκθέτες, τους εθελοντές και τις Υπηρεσίες του Δήμου.
Καλαμάτα: Εγκαινιάσθηκε η 9η Παρουσίαση Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» (βίντεο)

Νωρίτερα χαιρετισμό απηύθυναν οι Βουλευτές Μεσσηνίας, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Στάθης Αναστασόπουλος και ο Πρόεδρος της ΣΥΚΙΚΗΣ, Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

Τις εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας κάλυψε μουσικά η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνεχίζεται και σήμερα με συναυλία των συνόλων μοντέρνας μουσικής του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας και του Καλλιτεχνικού Στεκιού, στις 8μ.μ. το βράδυ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος