Καλαμάτα: Έφοδος της Αστυνομίας στην Κιβωτό του Κόσμου (βίντεο)

Στην δομή της Κιβωτού του Κόσμου της Καλαμάτας, έκαναν έλεγχο  το πρωί της Παρασκευής 25/11, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Έφθασαν λίγο μετά τις 10 το πρωί και πραγματοποίησαν έρευνα, κατόπιν εντολής της Οικονομικής Αστυνομίας. Αποχώρησαν λίγο αργότερα, μαζί με την υπεύθυνη της δομής.

Δύο οικογένειες που έχουν παιδιά που φιλοξενούνται στην δομή, μία από την Αλβανία και μία από την Ρουμανία, βρίσκονται έξω από την δομή με σκοπό να δουν τα παιδιά τους. Σε κάδους ανακύκλωσης κοντά στην δομή εντοπίστηκαν σκισμένα τιμολόγια, Κουπόνια, καθώς και δωροεπιταγές από σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζουμε, ότι αντίστοιχη έρευνα έγινε χθες στη δομή της ΜΚΟ και στη Χίο, κατόπιν εντολής της οικονομικής αστυνομίας.

Η δομή της Καλαμάτας βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες, καθώς ένας από τους καταγγέλλοντες την “Κιβωτό του Κόσμου” προέρχεται από την δομή αυτή.

Πριν από δύο ημέρες, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη κατάθεση στην Αθήνα, από άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις την περίοδο για την οποία έγιναν οι καταγγελίες

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος