Καλαμάτα: 8η Παρουσίαση Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων.

Τα ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα και ο ελληνικός λαϊκός πολιτισμός θα βρεθούν στο επίκεντρο της 8ης Παρουσίασης Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον»
Η παρουσίαση “Άρτος Οίνος Έλαιον” που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας θα διεξαχθεί από τις 23 – 25 Αυγούστου και αποτελεί ένα επιτυχημένο θεσμό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, προβάλλοντας τα ποιοτικά προϊόντα αγροδιατροφής, το λαϊκό πολιτισμό, τα ελληνικά ήθη και έθιμα και τις τοπικές παραδόσεις.

Πραγματοποιείται στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων της Καλαμάτας και πλαισιώνεται από 44 περίπτερα με παραγωγούς προϊόντων, πλήθος παράλληλων καλλιτεχνικών και άλλων εκδηλώσεων, προσφέροντας ελκυστικές βραδιές, με ελεύθερη είσοδο.

Κατά τη διάρκεια της τριημέρου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις μαγειρικές επιδείξεις διακεκριμένων σεφ, με την υποστήριξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και επικεφαλής την Μαρία Εκμετσίογλου, οι οποίοι θα αναδείξουν τη σύγχρονη εθνική γαστρονομία, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τον πλούτο, το συναίσθημα και τη δυναμική των γευστικών συνδυασμών, υψηλών πάντα σε διατροφική αξία.

Ώρες λειτουργίας: 18.00 – 23.00.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ